Reglament

1. Places limitades a 350 corredors entre les tres curses.

2.Inscripcions fins el dia 8 de març de 2019  a les 23:59 h. L’organització es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la cursa. En cap cas es retornaran els diners de les inscripcions ja realitzades, no obstant amb comprovant de inscripció o D.N.I del participant, li podrà recollir l’obsequi un company.

3. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes i comptarà amb l’assistència de personal de l’organització en llocs conflictius, a més de diversos punts d’avituallament sòlid i líquid.

Cal dur sempre el pitrall visible, sense doblegar ni retallar. Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

4. S’estableix una única categoria popular per als homes i una única categoria per a les dones. Hi haurà trofeus per als tres primers homes i dones de la classificació general.

5. Tots els corredors inscrits rebran un obsequi dissenyat per l’ocasió.

6. L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits: el participant ha de comptar amb una assegurança (ja sigui federat FEEC) o contractar-la en la inscripció
Després del repartiment de premis s’escoltaran les opinions personals sobre la prova.
Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desclassificats.
Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.
L’edat mínima per a participar és de 18 anys en les curses de 22 i 32km ( ja complerts) i 16 anys en la cursa de 13km. (amb autorització del tutor).

7. Controls de pas i talls horaris.
Cursa 30km
Avituallament 2, km14 a les 11:30
Avituallament 3, km18 a les 12:45

Cursa 30km
Avituallament Coll de Canes, km 7,5 a les 11:45

Les condicions meteorològiques no suposaran en cap cas la suspensió de la prova (es considera que poden ser un al•licient i un repte més a superar), malgrat tot l’organització es reserva el dret de variar el recorregut si la integritat dels participants corre perill.

9. No es permet correr amb gos ja que es passa per cases particulars i zones ramaderes.

El fet de participar suposa la total acceptació de totes aquestes bases, quedant els imprevistos a resoldre segons criteri de l’organització.